Nutriční hodnoty (Pórkový quiche s kuřecím masem podle Eduarda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 742 kJ / 894 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 203,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 203,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 8,75 g |
| – nasycené | 2,45 g |
| – nenasycené | 4,99 g |
| –– mononenasycené | 3,33 g |
| –– polynenasycené | 1,66 g |
| ––– omega 3 | 1,66 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 481 mg |
| Sodík | 481 mg |
| Sůl | 1,23 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 listové těsto | Listové těsto | |
| + cizrna v pytlíku na vysypání, aby těsto nezměnilo tvar | Cizrna | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 2-3 2-3 kuřecí prsa | Kuře prso | 875 g |
| 1 1 smetana na vaření (200 g) | Smetana kravská sladká 12% | |
| sýr (použil jsem podle chuti 5 plátků plátků goudy) + sýr na vrch | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| provensálské koření | Provensálské koření |