Nutriční hodnoty (Kapr v křupavém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 667 kJ / 1 116 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,69 g |
| Tuky | 12,83 g |
| – nasycené | 2,85 g |
| – nenasycené | 6,74 g |
| –– mononenasycené | 3,47 g |
| –– polynenasycené | 3,27 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 8,21 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 110 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 194,43 g |
| – cukry | 22,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 porcí 4-5 porcí kapra | Kapr | |
| 1 hrnek 1 hrnek světlého piva 10° | Pivo světlé 10ᵒ | 250 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 rovná lžička hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
| 3-4 lístky 3-4 lístky nasekané bazalky (nemusí být, ale je dobrá) | Bazalka čerstvá | |
| cca 1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| na špičku nože na špičku nože kypřícího prášku | Kypřící prášek | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| olej na smažení | Olej řepkový |