Nutriční hodnoty (Jednoduchý beránek na Velikonoce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 761 kJ / 2 572 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,13 g |
| Tuky | 57,03 g |
| – nasycené | 13,53 g |
| – nenasycené | 26,44 g |
| –– mononenasycené | 19,98 g |
| –– polynenasycené | 6,45 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 13,32 g |
| Cholesterol | 1,81 g |
| Sodík | 1,11 g |
| Sůl | 2,47 g |
| Sacharidy | 409,14 g |
| – cukry | 133,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 7 7 vajec | Vejce slepičí | 490 g |
| 1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| tuk | Margarín | |
| hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
| moučkový cukr | Cukr bílý |