Nutriční hodnoty (Hovězí uherský guláš z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 558 kJ / 1 089 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 131,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 125,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,98 g |
| Tuky | 43,73 g |
| – nasycené | 21,01 g |
| – nenasycené | 21,33 g |
| –– mononenasycené | 16,11 g |
| –– polynenasycené | 5,22 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 21,61 g |
| Cholesterol | 315 mg |
| Sodík | 503 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 37,49 g |
| – cukry | 19,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 600 g |
| 4-5 4-5 cibulí | Cibule čerstvá | 315 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 uherská klobása | Klobása | |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička sladké maďarské papriky | Paprika sladká | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička zauzené papriky | Paprika bílá čerstvá | 5 g |
| pálivá paprika dle chuti | Paprika pálivá | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| 600 ml 600 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 600 ml |
| kolečka kolečka cibule k podávání | Cibule čerstvá |