Nutriční hodnoty (Steak s žampionovou omáčkou, americké brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 545 kJ / 1 803 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 96,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,60 g |
| Tuky | 78,40 g |
| – nasycené | 20,92 g |
| – nenasycené | 49,96 g |
| –– mononenasycené | 37,92 g |
| –– polynenasycené | 12,04 g |
| ––– omega 3 | 3,64 g |
| Vláknina | 25,60 g |
| Cholesterol | 264 mg |
| Sodík | 328 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 143,20 g |
| – cukry | 17,20 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | 400 g |
| 800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
| 40 ml 40 ml oleje | Olej řepkový | 40 ml |
| 200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |