Nutriční hodnoty (Paprikáš ze slepice (maďarský recept))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 429 kJ / 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,28 g |
Tuky | 56,17 g |
– nasycené | 18,01 g |
– nenasycené | 36,74 g |
–– mononenasycené | 28,44 g |
–– polynenasycené | 8,30 g |
––– omega 3 | 1,84 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 28 mg |
Sodík | 651 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 13,34 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 slepice | Slepice | |
40 g 40 g slaniny | Špek | 40 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
ostrá paprika podle chuti | Paprika pálivá | |
1 kelímek 1 kelímek sladké nebo zakysané smetany | ||
2 lžíce 2 lžíce hladké nebo polohrubé mouky | ||
slepičí vývar | Vývar slepičí | |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská |