Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paprikáš ze slepice (maďarský recept))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 429 kJ /
580 kcal
Bílkoviny3,68 g
– z toho živočišné bílkoviny1,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,28 g
Tuky56,17 g
– nasycené18,01 g
– nenasycené36,74 g
–– mononenasycené28,44 g
–– polynenasycené8,30 g
––– omega 31,84 g
Vláknina5,80 g
Cholesterol 28 mg
Sodík 651 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy13,34 g
– cukry10,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 slepice Slepice
40 g 40 g slaniny Špek 40 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
ostrá paprika podle chuti Paprika pálivá
1 kelímek 1 kelímek sladké nebo zakysané smetany
2 lžíce 2 lžíce hladké nebo polohrubé mouky
slepičí vývar Vývar slepičí
ocet Ocet lihový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.