Nutriční hodnoty (Rybízová zmrzlina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 3 931 kJ / 940 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,85 g |
| Tuky | 0,58 g |
| – nasycené | 0,05 g |
| – nenasycené | 0,28 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,28 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 5,26 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 74 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 227,10 g |
| – cukry | 198,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 ml 600 ml vody | Voda | 600 ml |
| 180 g 180 g krupicového cukru (podle chuti) | Cukr bílý | 180 g |
| 26 g 26 g vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 26 g |
| 1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| 250 g 250 g rybízového protlaku - husté šťávy | Protlak rajčatový | 250 g |
| 1 1 pomeranč (nebo citron) | Pomeranč čerstvý |