Nutriční hodnoty (Salát z kedlubny, mrkve a ředkviček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 741 kJ / 177 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,28 g |
| Tuky | 2,61 g |
| – nasycené | 1,20 g |
| – nenasycené | 0,99 g |
| –– mononenasycené | 0,49 g |
| –– polynenasycené | 0,50 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,85 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 163 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 21,33 g |
| – cukry | 18,53 g |
| ––– laktóza | 8,17 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší mladá kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| několik několik ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 1-2 1-2 mladé lahůdkové cibulky i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| hrstička mladých kedlubnových a ředkvičkových lístků lístků | ||
| sůl a pepř podle chuti | Pepř černý | |
| 150-200 g 150-200 g dobrého bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 175 ml |