Nutriční hodnoty (Rajčatovo-feferonková pikantní směs a fettuccine)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 256 kJ / 61 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,03 g |
| Tuky | 0,24 g |
| – nasycené | 0,09 g |
| – nenasycené | 0,09 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,65 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 11,55 g |
| – cukry | 4,55 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecího nebo krůtího masa | ||
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| hrst hrst hrášku | Hrášek zelený | |
| zelená nať ze dvou jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
| 8 kusů 8 kusů sušených rajčat, naložených v oleji | ||
| 1 1 smetana Rama 15% | Smetana kravská sladká 12% | |
| ½ s kleničky kleničky nakládaných, již nasekaných sušených rajčat s feferony a česnekem, cca 60 g | Dužina červeného rajčete sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 1 gelový kuřecí bujon Knorr | Bujón kuřecí BIO | |
| 1 balení 1 balení Italských těstovin fettuccine | Těstoviny pšeničné |