Nutriční hodnoty (Buřty na pivu speciál)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 662 kJ / 1 114 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,87 g |
| Tuky | 15,47 g |
| – nasycené | 2,18 g |
| – nenasycené | 12,46 g |
| –– mononenasycené | 7,82 g |
| –– polynenasycené | 4,64 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 64,43 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 130 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 181,69 g |
| – cukry | 87,61 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 kvalitních buřtů | Párek vepřový | |
| 2 2 velké červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
| 3 3 velké bílé cibule | Cibule čerstvá | |
| 2 2 červené střední papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 200 g 200 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 3 3 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 4 4 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 280 g |
| 0,3 l 0,3 l černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 300.00001192092896 ml |
| sůl a pepř dle chuti | Pepř černý | |
| snítka snítka čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
| 1 1 chili paprička | ||
| 1 PL 1 PL cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 PL 1 PL octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 2 PL 2 PL kvalitního rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 1 KL 1 KL uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
| čerstvé bylinky dle chuti na posypání při servisu | Petržel nať čerstvá |