Nutriční hodnoty (Vepřové kostky na žampionech II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 361 kJ / 1 281 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,98 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,01 g |
| Tuky | 79,60 g |
| – nasycené | 39,98 g |
| – nenasycené | 34,37 g |
| –– mononenasycené | 28,30 g |
| –– polynenasycené | 6,06 g |
| ––– omega 3 | 0,78 g |
| Vláknina | 36,40 g |
| Cholesterol | 301 mg |
| Sodík | 245 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 28,42 g |
| – cukry | 10,70 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřového masa | Vepřová kýta | 400 g |
| 200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 2 lžíce 2 lžíce mleté směsi sušených hub | Houby sušené směs | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
| 500 ml 500 ml silného vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |