Nutriční hodnoty (Osvěžující salát z řapíkatého celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 176 kJ / 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 48,52 g |
– nasycené | 6,17 g |
– nenasycené | 38,03 g |
–– mononenasycené | 10,82 g |
–– polynenasycené | 27,21 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 6,90 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 15,60 g |
– cukry | 14,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8-10 stonků 8-10 stonků řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
4 lžíce 4 lžíce tatarky | Tatarská omáčka | 60 g |
slunečnicová semínka (popř. nasekané vlašské ořechy) | Slunečnicová semínka loupaná | |
brusinky (nebo hrozinky) | Brusinky zavařené | |
sůl | Sůl mořská |