Nutriční hodnoty (Osvěžující salát z řapíkatého celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 176 kJ / 520 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 48,52 g |
| – nasycené | 6,17 g |
| – nenasycené | 38,03 g |
| –– mononenasycené | 10,82 g |
| –– polynenasycené | 27,21 g |
| ––– omega 3 | 0,64 g |
| Vláknina | 6,90 g |
| Cholesterol | 78 mg |
| Sodík | 485 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 15,60 g |
| – cukry | 14,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8-10 stonků 8-10 stonků řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 4 lžíce 4 lžíce tatarky | Tatarská omáčka | 60 g |
| slunečnicová semínka (popř. nasekané vlašské ořechy) | Slunečnicová semínka loupaná | |
| brusinky (nebo hrozinky) | Brusinky zavařené | |
| sůl | Sůl mořská |