Nutriční hodnoty (Vejce v sýrové misce s kaviárem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 072 kJ / 256 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 16,56 g |
| – nasycené | 7,22 g |
| – nenasycené | 6,89 g |
| –– mononenasycené | 5,80 g |
| –– polynenasycené | 1,09 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 295 mg |
| Sodík | 699 mg |
| Sůl | 1,71 g |
| Sacharidy | 4,60 g |
| – cukry | 3,90 g |
| ––– laktóza | 3,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50-70 g 50-70 g sýru (Gouda, parmezán, Čedar) | Sýr kravský tvrdý 30% | 60 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| kaviár červený, černý nebo oba | Kaviár černý solený | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvá bazalka nebo jiná bylinka | Bazalka čerstvá |