Nutriční hodnoty (Salát z kysaného zelí s jablkem – snadný a rychlý)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 284 kJ / 546 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,18 g |
| Tuky | 24,21 g |
| – nasycené | 2,19 g |
| – nenasycené | 20,70 g |
| –– mononenasycené | 14,03 g |
| –– polynenasycené | 6,67 g |
| ––– omega 3 | 1,88 g |
| Vláknina | 25,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,02 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 60,50 g |
| – cukry | 54,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| lák ze zelí (dle chuti) | ||
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru moučkového | Cukr bílý | 25 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |