Nutriční hodnoty (Tresčí játra v bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 235 kJ / 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 21,12 g |
– nasycené | 4,24 g |
– nenasycené | 12,40 g |
–– mononenasycené | 9,20 g |
–– polynenasycené | 3,20 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 919 mg |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 6,20 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 konzerva 1 konzerva tresčích jater | Treska játra | |
1 1 pomazánkový sýr FRISCHA | Sýr tavený | |
2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce dijónské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
1 1 lahůdková cibulka i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
tymián | Tymián sušený | |
šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |