Nutriční hodnoty (Tresčí játra v bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 235 kJ / 295 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
| Tuky | 21,12 g |
| – nasycené | 4,24 g |
| – nenasycené | 12,40 g |
| –– mononenasycené | 9,20 g |
| –– polynenasycené | 3,20 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 919 mg |
| Sůl | 2,22 g |
| Sacharidy | 6,20 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 konzerva 1 konzerva tresčích jater | Treska játra | |
| 1 1 pomazánkový sýr FRISCHA | Sýr tavený | |
| 2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce dijónské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
| 1 1 lahůdková cibulka i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| tymián | Tymián sušený | |
| šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |