Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tresčí játra v bylinkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 235 kJ /
295 kcal
Bílkoviny19,46 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,10 g
Tuky21,12 g
– nasycené4,24 g
– nenasycené12,40 g
–– mononenasycené9,20 g
–– polynenasycené3,20 g
––– omega 30,36 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 919 mg
Sůl2,22 g
Sacharidy6,20 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 konzerva 1 konzerva tresčích jater Treska játra
1 1 pomazánkový sýr FRISCHA Sýr tavený
2 2 vejce uvařená natvrdo Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce dijónské hořčice Hořčice dijonská 30 g
1 1 lahůdková cibulka i s natí Cibulka jarní čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
bazalka Bazalka čerstvá
tymián Tymián sušený
šalvěj Šalvěj čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.