Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bavorské vdolečky v troubě

Někdo má rád holky, jiný zase vdolky. Pokud patříte spíše do druhé skupiny, máme zde pro vás recept na skvělé bavorské vdolečky, které můžete potřít čímkoliv, na co máte zrovna chuť.

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 20 min + 60 minut kynutí

80 min (60 min příprava + 20 min tepelná úprava, + 60 minut kynutí)

30. 10. 2009 20:44

Suroviny pro 16 kusů

16 kusů

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jajda

10. 3. 2014 02:02

Naprosti vynikajici. Prvni kynute testo, ktere se mi povedlo. Diky moc!

Jirka

22. 6. 2013 18:31

Tak jsem to dnes vyzkoušel a jako chlap (kuchař začátečník) jsem to zvládl :-) Vypadá to i chutná výborně :-):-)

Aneta

4. 2. 2011 13:47

není to špatné, samozřejmě to má jinou chuť než klasické vdolky pečené na oleji, ale je to spíš jak kynutá buchta no...

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 10. 2009 22:15

:-*:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vdolky pečené v troubě bavorske vdolky pečené v troubě vdolky z trouby vdolky v troubě vdolky do trouby bavorské vdolečky vdolky recept do trouby vdolečky pečené v troubě recept na vdolky v troube bavorské vdolečky pečené recepty na vdolky v troubě bavorské vdolečky pečené recept pečené vdolky v troubě bavorské vdolky pečené pečené bavorské vdolečky pečené vdolečky bavorske vdolky pecene vdolky bavorské vdolečky s tvarohem a povidly recept bavorské vdolečky

Suroviny: mouka hladká, mléko, droždí čerstvé, cukr, rum, sůl, tuk hera, žloutek, olej, povidla švestková, smetánek, tvaroh, marmeláda, šlehačka

TopRecepty.cz

Bavorské vdolečky v troubě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vllV