Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ryba stylu Vera Cruz

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

20. 11. 2014 15:55

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota204 kJ / 49 kcal
Bílkoviny1,35 g
Tuky0,78 g
Vláknina3,23 g
Cholesterol0 mg
Sodík3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Toto je v Mexiku dost používaná úprava ryb, jméno je podle končiny, kde se pěstuje hodně rajčat (jako by jinde nebyly!).

Tradičně se podává s rýží.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Drobek

21. 11. 2014 15:22

chocolate: Nejsi blbá, prostě aby se ti nerozpadla jako mražená treska, nebo tak ;-)

chocolate

20. 11. 2014 21:23

Drobek:Jestli nejsem uplne blba;-), tak by to asi mela byt pevnejsi morska ryba, ze?Mne se ta uprava neskutecne libi.

Drobek

20. 11. 2014 21:20

chocolate: S rybou si nedělej starost, já to dělal ze snapera a ani nevím z čeho byl originál. Prostě mořská ryba. A je to fakt lahoda.

chocolate

20. 11. 2014 21:18

Drobek:Kazdopadne, byt foto muzeme hodnotit sporne, recept je vyborny a predpokladam, ze nezustane dlouho bez origos fota.Sama se na nej o vikendu chystam, podle originalu z halibuta, snappera nesezenu;-).

Drobek

20. 11. 2014 21:14

chocolate: Obráceně, někdo to stáh z mé kuchařky a od něj asi další. Jinak si tu záplavu neumím vysvětlit. Tahle fotka byla v mé kuchařce a v Labužníku. Pak mi Labužník zakázal dát jednu fotku a recept k nim i ke mně, pohádali jsme se a vyloučili mně, spolu s řadou dalších.

chocolate

20. 11. 2014 21:10

Drobek:Takze sva autorska fota si nearchivujes a jen si je dle potreby stahnes od tech zlych, kteri ti je kradou?
Zvlastni logika.

Drobek

20. 11. 2014 21:06

chocolate: děkuju, opravdu necítím potřebu ilustrační fotku skladovat v mém computeru.

chocolate

20. 11. 2014 21:05

tejaja:Protoze je stahla z jineho webu.
Mmch to neni poprve, co to Drobek udelal.A opet mu foto ukradli..
Jeden z duvodu, proc uz tu chodim vyjimecne-novacek by dostal ceres, ale stalemu uzivateli se sezere i to, ze mu foto ukradne fotobanka;-) a chudak ho nema v normalnim formatu.

Drobek

20. 11. 2014 21:04

To bylo ještě v dobách kdy jsem měl připojení jen přes telefon, = strašně pomalé a šetřil jsem.
Cathleen, to je hezké že mi věříš, ale když vidím kde všude má fotka je, tak si říkám moudřejší ustoupí. Fakt si neumím představit jak bych měl komu dokázat autorství. Od teď ke každé mé fotce přidám nápis grilovani-barbecue.com, tam jsem doma.

cathleen

20. 11. 2014 20:53

Drobek: krucajz, Michale, ja ti přeci věřím!
Nic nemaž.

tejaja

20. 11. 2014 19:48

Drobek: Ak je tá fotka tvoja, prečo je tak malá ?

Drobek

20. 11. 2014 19:00

Byla u mého receptu v grilování. Recept je jiný než u receptů které jste mi napsaly. Už jsem jí dal pryč, a dejte jí pryč i tady. Neumím si představit jak bych dokazoval kdy jsem si vyfotil talíř, dal někam recept a teď sem. Vzdávám to, odstraňte to kdo můžete, já nevím jak.

zizala

20. 11. 2014 18:23

Pěkná úprava ryby :-p:yes:

cathleen

20. 11. 2014 17:07

Drobek: Michale, kdes tu svou fotku uveřejnil, ze ti ji mohli ukrást?:-O

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak smažit rybu,aby se nerozpadla divná ryba informace ryba veracruz aby se file nerozpadla original sambal recept

Suroviny: rajče, paprička jalapeňos, koření oregáno sušené, česnek, cibule bílá, koriandr, olej rostlinný, filet rybí, sůl, pepř, olivy zelené, kapary

TopRecepty.cz

Ryba stylu Vera Cruz

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yOQV