Bramborová pánev

Suroviny

500 g brambor
300 g fazolek
300 g žampionů
100 g sušených rajčat nakládaných v oleji
150 g klobásy
kmín
olej
sůl
fenyklová nebo petrželová nať

Postup přípravy receptu

  1. Zemiaky nakrájame na plátky asi 5 mm hrubé.

  2. Na rozpálenom oleji restujeme zemiaky posypané rascou a trochou soli asi 5 minút.

  3. Pridáme celé struky fazuliek a na polovicu narezané šampiňóny. Restujeme ďalej asi 10 minút, ak treba, podlejeme 1-2 lyžicami vody, skôr restujeme ako dusíme.

  4. Pridáme na kolieska nakrájanú klobásu a narezané paradajky a restujeme ďalších 5 minút.

  5. Jednotlivé porcie na tanieri posypeme sekanou vňaťou.

Komentáře k receptu Bramborová pánev

K receptu nejsou žádné komentáře.