Nutriční hodnoty (Jemná tuňákovka z ricotty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 076 kJ / 735 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,31 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
| Tuky | 62,92 g |
| – nasycené | 40,67 g |
| – nenasycené | 20,21 g |
| –– mononenasycené | 18,42 g |
| –– polynenasycené | 1,79 g |
| ––– omega 3 | 0,82 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 254 mg |
| Sodík | 189 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 14,73 g |
| – cukry | 8,73 g |
| ––– laktóza | 8,73 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 × 170 g tuňáka | Tuňák filet | 2 g |
| 50 g 50 g změklého másla | Máslo kravské | 50 g |
| 250 g 250 g ricotty | Ricotta | 250 g |
| 1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
| himálajská sůl (můžete dát i klasickou) | Sůl himalájská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |