Nutriční hodnoty (Pečené plněné papriky v rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 852 kJ / 1 399 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 88,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,68 g |
| Tuky | 83,55 g |
| – nasycené | 27,06 g |
| – nenasycené | 48,88 g |
| –– mononenasycené | 37,91 g |
| –– polynenasycené | 10,97 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 19,48 g |
| Cholesterol | 499 mg |
| Sodík | 389 mg |
| Sůl | 0,71 g |
| Sacharidy | 58,90 g |
| – cukry | 19,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| hrnek hrnek vařené jasmínové rýže | Rýže jasmínová natural | |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| provensálské bylinky (tymián, rozmarýn, bazalka) | Provensálské koření | |
| čerstvá petrželka a libeček | Petržel nať čerstvá |