Nutriční hodnoty (Bramboráková pizza)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 646 kJ / 3 740 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,73 g |
| Tuky | 278,10 g |
| – nasycené | 23,52 g |
| – nenasycené | 236,06 g |
| –– mononenasycené | 166,43 g |
| –– polynenasycené | 69,63 g |
| ––– omega 3 | 20,86 g |
| Vláknina | 17,20 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 441 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 241,00 g |
| – cukry | 19,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 velkých brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/4 l 1/4 l hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1/4 l 1/4 l hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | |
| 1/4 l 1/4 l oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 50 g 50 g měkkého salámu | Měkký salám | 50 g |
| kadeřavá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej na vymazání | Olej řepkový | |
| papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| sýr na strouhání | Sýr kravský tvrdý 30% |