Nutriční hodnoty (Bramboráková pizza)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 646 kJ / 3 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,73 g |
Tuky | 278,10 g |
– nasycené | 23,52 g |
– nenasycené | 236,06 g |
–– mononenasycené | 166,43 g |
–– polynenasycené | 69,63 g |
––– omega 3 | 20,86 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 441 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 241,00 g |
– cukry | 19,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 velkých brambor | Brambor zimní | 250 g |
celá palička palička česneku | Česnek čerstvý | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kadeřavá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
1/4 l 1/4 l hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1/4 l 1/4 l hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | |
1/4 l 1/4 l oleje | Olej řepkový | 250 ml |
kousek kousek salámu | Polosuchý salám | |
majoránka | Majoránka sušená | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
papriky | Paprika bílá čerstvá | |
rajčata | Rajče červené čerstvé | |
sýr na strouhání | Sýr kravský tvrdý 30% | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
sůl | Sůl mořská |