Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťavnatá jehněčí plec na rozmarýnu a česneku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 484 kJ /
2 506 kcal
Bílkoviny331,98 g
– z toho živočišné bílkoviny318,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,58 g
Tuky89,44 g
– nasycené19,70 g
– nenasycené52,25 g
–– mononenasycené45,02 g
–– polynenasycené7,23 g
––– omega 30,36 g
Vláknina29,10 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 965 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy85,64 g
– cukry14,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,6 kg 1,6 kg jehněčí plece Vepřová plec 1600.000023841858 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 lžičky 2 lžičky himalájské nebo mořské soli
1 lžička 1 lžička 4 druhů pepře anebo klasický černý pepř Pepř černý 5 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1,5 1,5 hlavičky česneku Česnek čerstvý 105 g
větvičky větvičky čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 lžíce 1 lžíce bezlepkové mouky (Doves Farm nebo Jizerka) Mouka pohanková 15 g
250 ml 250 ml vody nebo 125 ml vody a 125 ml červeného vína Voda 250 ml
sůl a pepř na dochucení Pepř černý
3 3 brambory na porci Brambor zimní 150 g
sůl (himalájská nebo mořská) Sůl mořská
větvičky větvičky čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.