Nutriční hodnoty (Kuře na žampionech s portským vínem a s čerstvým tymiánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 391 kJ / 333 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 0,28 g |
| – nasycené | 0,07 g |
| – nenasycené | 0,17 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 3,77 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 44,80 g |
| – cukry | 6,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší kuře | Kuře | |
| 1 plechovka 1 plechovka celých žampionů | Žampion čerstvý | |
| 1 plechovka 1 plechovka krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | |
| 100 ml 100 ml portského vína | Víno portské | 100 ml |
| ½ h rnku rnku jemného kečupu | Kečup sladký | |
| ½ h rnku rnku třtinového cukru | Cukr třtinový | |
| ¼ hrunku sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 5 snítek 5 snítek čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| slabou ¼ l žičky žičky soli | Sůl mořská | |
| slabou ¼ l žičky žičky pepře | Pepř černý | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 37.5 g |