Nutriční hodnoty (Kuře na žampionech s portským vínem a s čerstvým tymiánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 391 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,28 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,17 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 3,77 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 44,80 g |
– cukry | 6,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší kuře | Kuře | |
1 plechovka 1 plechovka celých žampionů | Žampion čerstvý | |
1 plechovka 1 plechovka krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | |
100 ml 100 ml portského vína | Víno portské | 100 ml |
½ h rnku rnku jemného kečupu | Kečup sladký | |
½ h rnku rnku třtinového cukru | Cukr třtinový | |
¼ hrunku sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
5 snítek 5 snítek čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
slabou ¼ l žičky žičky soli | Sůl mořská | |
slabou ¼ l žičky žičky pepře | Pepř černý | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 37.5 g |