Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na žampionech s portským vínem a s čerstvým tymiánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 391 kJ /
333 kcal
Bílkoviny1,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky0,28 g
– nasycené0,07 g
– nenasycené0,17 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,03 g
Vláknina3,77 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy44,80 g
– cukry6,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší kuře Kuře
1 plechovka 1 plechovka celých žampionů Žampion čerstvý
1 plechovka 1 plechovka krájených rajčat Rajče červené čerstvé
100 ml 100 ml portského vína Víno portské 100 ml
½ h rnku rnku jemného kečupu Kečup sladký
½ h rnku rnku třtinového cukru Cukr třtinový
¼ hrunku sójové omáčky Sójová omáčka Tamari
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
5 snítek 5 snítek čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
slabou ¼ l žičky žičky soli Sůl mořská
slabou ¼ l žičky žičky pepře Pepř černý
2-3 lžíce 2-3 lžíce kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 37.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.