Nutriční hodnoty (Holúbci - sarma)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 179 kJ / 1 716 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 210,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,68 g |
| Tuky | 43,64 g |
| – nasycené | 10,82 g |
| – nenasycené | 21,76 g |
| –– mononenasycené | 18,68 g |
| –– polynenasycené | 3,08 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 8,98 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 522 mg |
| Sůl | 1,04 g |
| Sacharidy | 116,80 g |
| – cukry | 18,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového plecka | Vepřová plec | 1000 g |
| 1 sáček 1 sáček nevařené rýže | Rýže bílá | 125 g |
| 1 1 hlávkové zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 1 1 žlutá a červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| větší protlak nebo krabička pomodora | Protlak rajčatový | |
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| olej | Olej řepkový |