Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gulášová polévka z domácí vepřové konzervy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 210 kJ /
528 kcal
Bílkoviny20,83 g
– z toho živočišné bílkoviny10,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,83 g
Tuky13,17 g
– nasycené7,58 g
– nenasycené5,18 g
–– mononenasycené1,53 g
–– polynenasycené3,65 g
––– omega 30,53 g
Vláknina19,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy75,90 g
– cukry19,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřová konzerva (cca 350-500 g) Vepřové maso sterilované
1-2 1-2 lžičky sádla z konzervy pod cibuli Cibule čerstvá 105 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžička 1 lžička pálivé papriky (nebo podle chuti) Paprika pálivá 6 g
1,5 l 1,5 l hovězího vývaru (nebo jiného masového, stačí i voda) Vývar hovězí 1500 ml
3-4 3-4 větší brambory Brambor zimní 175 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku (podle velikosti) Česnek čerstvý 17.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.