Nutriční hodnoty (Bublanina tvarohová bezlepková)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 13 653 kJ / 3 263 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,16 g |
| Tuky | 154,36 g |
| – nasycené | 15,92 g |
| – nenasycené | 122,64 g |
| –– mononenasycené | 87,60 g |
| –– polynenasycené | 35,04 g |
| ––– omega 3 | 9,95 g |
| Vláknina | 14,40 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 522 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 406,40 g |
| – cukry | 204,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 větší vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 1,2 dl 1,2 dl řepkového oleje | Olej řepkový | 120.00000476837158 ml |
| 200 g 200 g bezlepkové mouky (1/2 Schar Mix C + 1/2 rýžová hladká) | Mouka pohanková | 200 g |
| 1 1 vanilkový puding nevařený | Puding v prášku | 40 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 1 polotučný tvaroh ve vaničce | Tvaroh polotučný | |
| ovoce | Jahody čerstvé |