Nutriční hodnoty (Kuřecí medailonky na zeleninovém salátu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 736 kJ / 415 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,08 g |
| Tuky | 3,84 g |
| – nasycené | 0,82 g |
| – nenasycené | 2,68 g |
| –– mononenasycené | 1,15 g |
| –– polynenasycené | 1,53 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 13,77 g |
| Cholesterol | 83 mg |
| Sodík | 266 mg |
| Sůl | 0,31 g |
| Sacharidy | 42,15 g |
| – cukry | 30,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g kuřecího prsa | Kuře prso | 150 g |
| 1 1 paprika červená | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 paprika žlutá | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 ledový salát | Salát ledový čerstvý | 400 g |
| ocet | Ocet lihový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| tatarka | Tatarská omáčka |