Nutriční hodnoty (Fazolky s nivou a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 883 kJ / 211 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 15,12 g |
| – nasycené | 3,64 g |
| – nenasycené | 7,00 g |
| –– mononenasycené | 5,60 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 1,40 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 konzerva 1 konzerva fazolek ve slaném nálevu | Fazolky čerstvé | |
| 1 konzerva 1 konzerva žampiónů ve slaném nálevu | Žampion čerstvý | |
| 1 1 Niva | Niva 50% t. v s. | |
| 2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |