Nutriční hodnoty (Cibulový salát s ředkvičkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 353 kJ / 84 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,72 g |
| Tuky | 0,24 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,12 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 15,64 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 41 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 4,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
| 1 svazek 1 svazek celé jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr | Cukr bílý |