Nutriční hodnoty (Bramborový salát s paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 315 kJ / 553 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,25 g |
| Tuky | 6,21 g |
| – nasycené | 0,47 g |
| – nenasycené | 4,97 g |
| –– mononenasycené | 3,39 g |
| –– polynenasycené | 1,58 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 15,46 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 182 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 104,18 g |
| – cukry | 17,78 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor (uvařených ve slupce) | Brambor zimní | 500 g |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 1/2 1/2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 lžíce 2 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 40 ml |
| pepř | Pepř černý |