Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marocká pikantní polévka s harissou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 406 kJ /
1 770 kcal
Bílkoviny61,31 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,31 g
Tuky47,15 g
– nasycené4,98 g
– nenasycené43,16 g
–– mononenasycené27,06 g
–– polynenasycené16,10 g
––– omega 33,48 g
Vláknina188,87 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,73 g
Sůl7,40 g
Sacharidy183,03 g
– cukry54,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 střední mrkve Mrkev čerstvá 100 g
3 řapíky 3 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 lžíce 2 lžíce rostlinného oleje Olej řepkový 40 ml
2 l 2 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 2000 ml
100 g 100 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 100 g
2 2 plné lžíce zeleninové harissy Harissa
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
100 g 100 g červené čočky Čočka červená neloupaná 100 g
300 g 300 g konzervované cizrny Cizrna ve slaném nálevu 300 g
sůl dle chuti Sůl mořská
nasekaný čerstvý koriandr Koriandr listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.