Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Báječná houbová omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 391 kJ /
1 050 kcal
Bílkoviny27,26 g
– z toho živočišné bílkoviny10,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,48 g
Tuky76,02 g
– nasycené48,70 g
– nenasycené24,33 g
–– mononenasycené21,72 g
–– polynenasycené2,61 g
––– omega 30,52 g
Vláknina21,60 g
Cholesterol 237 mg
Sodík 197 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy54,47 g
– cukry26,97 g
––– laktóza14,57 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 lžíce 4 lžíce másla Máslo kravské 40 g
1 1 cibuli Cibule čerstvá 70 g
300 g 300 g žampionů Žampion čerstvý 300 g
200 g 200 g žampionů portobello Portobello čerstvá 200 g
hrst hrst lesních hub, sušené namočíme
375 g 375 g smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 375 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
sůl, kmín, pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.