Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s hráškem a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 884 kJ / 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,77 g |
Tuky | 4,62 g |
– nasycené | 2,08 g |
– nenasycené | 2,35 g |
–– mononenasycené | 0,56 g |
–– polynenasycené | 1,78 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 34,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 68,97 g |
– cukry | 37,72 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 libové plátky vepřové krkovice bez kosti nebo karé (lze použít i hovězí maso) | Vepřová krkovice | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1 1 plnější lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
1 1 plnější lžička mleté papriky (dle chuti sladká nebo v kombinaci s pálivou) | Paprika červená sušená | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
12-15 ks 12-15 ks menších mladých mrkví (nebo baby) | Mrkev čerstvá | 675 g |
120 g 120 g čerstvě vyloupaného hrášku (nebo mraženého) | Hrášek zelený | 120 g |
300-400 ml 300-400 ml vývaru (dle potřeby) | Vývar hovězí | 350 ml |
jíška | Jíška máslová |