Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s hráškem a mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 884 kJ /
450 kcal
Bílkoviny18,10 g
– z toho živočišné bílkoviny2,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,77 g
Tuky4,62 g
– nasycené2,08 g
– nenasycené2,35 g
–– mononenasycené0,56 g
–– polynenasycené1,78 g
––– omega 30,12 g
Vláknina34,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 561 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy68,97 g
– cukry37,72 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 libové plátky vepřové krkovice bez kosti nebo karé (lze použít i hovězí maso) Vepřová krkovice
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1 1 plnější lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový
1 1 plnější lžička mleté papriky (dle chuti sladká nebo v kombinaci s pálivou) Paprika červená sušená
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
12-15 ks 12-15 ks menších mladých mrkví (nebo baby) Mrkev čerstvá 675 g
120 g 120 g čerstvě vyloupaného hrášku (nebo mraženého) Hrášek zelený 120 g
300-400 ml 300-400 ml vývaru (dle potřeby) Vývar hovězí 350 ml
jíška Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.