Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelné karbanátky s uzeným masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 254 kJ /
1 017 kcal
Bílkoviny133,34 g
– z toho živočišné bílkoviny126,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,53 g
Tuky39,26 g
– nasycené9,58 g
– nenasycené19,18 g
–– mononenasycené15,88 g
–– polynenasycené3,30 g
––– omega 30,17 g
Vláknina13,45 g
Cholesterol 876 mg
Sodík 3,30 g
Sůl7,82 g
Sacharidy27,95 g
– cukry18,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g mletého vepřového masa Vepřová plec 400 g
200 g 200 g kysaného zelí (vymačkaného) Zelí bílé kvašené 200 g
150 g 150 g uzeného masa (plec, ramínko, krkovice...) Vepřová plec uzená 150 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
pepř mletý Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 starší rohlík (nebo houska) Rohlík pšeničný bílý 43 g
sádlo na smažení (nebo olej) Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.