Nutriční hodnoty (Zelné karbanátky s uzeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 254 kJ / 1 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,53 g |
Tuky | 39,26 g |
– nasycené | 9,58 g |
– nenasycené | 19,18 g |
–– mononenasycené | 15,88 g |
–– polynenasycené | 3,30 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 13,45 g |
Cholesterol | 876 mg |
Sodík | 3,30 g |
Sůl | 7,82 g |
Sacharidy | 27,95 g |
– cukry | 18,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 400 g |
200 g 200 g kysaného zelí (vymačkaného) | Zelí bílé kvašené | 200 g |
150 g 150 g uzeného masa (plec, ramínko, krkovice...) | Vepřová plec uzená | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 starší rohlík (nebo houska) | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
sádlo na smažení (nebo olej) | Sádlo vepřové |