Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Předvánoční koláč plný vůně

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

30. 11. 2010 11:16

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie24 482 kJ / 5 851 kcal
Bílkoviny85,71 g
Tuky185,22 g
Vláknina39,00 g
Cholesterol 646 mg
Sodík 598 mg
Sůl1,98 g
Sacharidy940,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eliss eliss

25. 1. 2015 16:03

Dělám z hladké mouky, 1a 3/4 hrnku,půl hrnku moučkového cukru,půl másla, 1 hrnek mléka, jinak všechny suroviny stejně. Není v tom rozdíl, jen mám raději recepty bez vážení. V horkovzdušné troubě 175°C 20 minut. Jinak potvrzuji,opravdu neni suchý, naopak, vláčný a výborný. Posílám bodík a přidávám fotky :-K :yes:

adélka

24. 11. 2012 14:44

dnes jsem ho upekla a je výborný, myslím, že moc dlouho nevydrží:-D

Pajaska Pajaska

30. 11. 2010 13:19

:-p:yes:

katkas1

30. 11. 2010 12:53

Jasně to může být u kynutého těsta ale tohle je třené klidně tam můžete přidat ovoce kolik chcete opravdu doporučuju zkusit je fakt dobrý a křehký:yes::yes::yes:

finneta

30. 11. 2010 12:23

jana remkova: jen mi přišlo, že je hodně těsta a málo jablek. u nás to musí být přesně naopak. málo těsta a hoooodně moc ovoce nebo náplně.

katkas1

30. 11. 2010 11:58

Jinak vás zdravím z Jihu Moravy.:-*:-8

katkas1

30. 11. 2010 11:54

ne je s jablkama ale já je neloupu pokud mají pěknou slupku a sušší není,pokud tam dáš dost ovoce nemá chybu.můžeš tam dát jakékoliv.

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 11. 2010 11:54

finneta, já myslím, že Katka použila ta jablka se slupkou, proto to vypadá, jak švestky. Sušší?:-O Proč by měl být suchý?

finneta

30. 11. 2010 11:49

není náhodou ta buchta na obrázku se švestkami? jinak mi přijde, že je asi sušší,ne?

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 11. 2010 11:49

Katko a že ses nepřidala už dávno!! A opět nezaregistrovaná!:-D Já se vůbec nedhlašuji;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

30. 11. 2010 11:44

pěkný recept a asi rychlovka to mám ráda;-):yes:+1katkas,vítej na topkách.;-)

katka

30. 11. 2010 11:30

MOOC vám děkuju za přivítání přiznám se že tuto závislost mám asi rok.:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 11. 2010 11:26

katkas1 i já tě vítám u nás na topreceptech a uděluji ti bodík, máš stejný, krásný talíř, jaký mám já;-):yes:

Bibinka Bibinka

30. 11. 2010 11:24

Katkas1, vítám tě v naší Topkové rodině jako nového a dalšího člena a ať se ti u nás líbí. Zároveň tě upozorňuji na "Topkovou závislost", které podlehlo mnoho z nás;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: trena buchta s jablky posýpka na koláče recept vánoční koláč předvánoční buchta kolac plny jablek jablecna buchta s posypkou třená buchta s jablky top mouc jablečný koláč s posypka láďa hruška koláč pomazánkové máslo, jablka třený jablkový koláč jabkovy lity kolac třená buchta s posypkou buchta s jablky a posypkou jablečný koláč na plech předvánoční dobroty recept třená buchta s jablkami buchta s jablky a posypka jablková buchta láďa hruška třený koláč bez vážení

Suroviny: cukr moučkový, mouka polohrubá, tuk hera, vejce, mléko, prášek do pečiva, sůl, jablko, skořice, máslo, mouka polohrubá, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Předvánoční koláč plný vůně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/19r3