Nutriční hodnoty (Hovězí plátky na dvojích houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 520 kJ / 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 133,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,80 g |
Tuky | 8,73 g |
– nasycené | 3,72 g |
– nenasycené | 4,07 g |
–– mononenasycené | 3,48 g |
–– polynenasycené | 0,59 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 14,24 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 37,40 g |
– cukry | 24,16 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hovězích plátků (zadní, kližka) | Hovězí kýta | 600 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
150 g 150 g nakládaných sladkokyselých hub | Hřib čerstvý | 150 g |
100 g 100 g nakládané kapie | Paprika červená čerstvá | 100 g |
1-2 hrsti 1-2 hrsti sušených hub | Houby sušené směs | |
2 lžičky 2 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
200 ml 200 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
vývar (podle potřeby) | Vývar masový | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská |