Nutriční hodnoty (Jehněčí s mátovým jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 427 kJ / 102 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 7,57 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g | 
| Tuky | 1,72 g | 
| – nasycené | 0,86 g | 
| – nenasycené | 0,61 g | 
| –– mononenasycené | 0,33 g | 
| –– polynenasycené | 0,28 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 4,96 g | 
| Cholesterol | 13 mg | 
| Sodík | 61 mg | 
| Sůl | 0,08 g | 
| Sacharidy | 12,37 g | 
| – cukry | 6,95 g | 
| ––– laktóza | 5,83 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 3 3 jehněčí kotletky | ||
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 250 250 fazolkových lusků | Fazolky čerstvé | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g | 
| 100-150 ml 100-150 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 125 ml | 
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce mátových lístků | Máta peprná list čerstvá | 15 g | 
| špetka špetka soli | Sůl mořská |