Nutriční hodnoty (Langoše)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 122 kJ / 1 702 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,50 g |
| Tuky | 20,90 g |
| – nasycené | 3,50 g |
| – nenasycené | 15,18 g |
| –– mononenasycené | 8,22 g |
| –– polynenasycené | 6,96 g |
| ––– omega 3 | 1,32 g |
| Vláknina | 16,60 g |
| Cholesterol | 6 mg |
| Sodík | 56 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 314,30 g |
| – cukry | 26,50 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
| 2 2 vařené brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 100 ml 100 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej na smažení | Olej řepkový |