Nutriční hodnoty (Cuketový fofr perník s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 569 kJ / 2 048 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,50 g |
Tuky | 64,01 g |
– nasycené | 36,77 g |
– nenasycené | 23,63 g |
–– mononenasycené | 20,18 g |
–– polynenasycené | 3,45 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 412 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 319,68 g |
– cukry | 130,98 g |
––– laktóza | 0,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g cukety (mladé, neloupané) | Cuketa čerstvá | 250 g |
cca 120 g 120 g cukru krupice (dle sladkosti použitého ovoce) | Cukr bílý | 120 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
60 g 60 g másla nebo máslové Hery (rozpuštěné) | Máslo kravské | 60 g |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 1 prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
sezónní ovoce - meruňky, švestky, višně, jablka, hrušky | Hruška čerstvá | |
moučkový cukr, drobenka nebo čokoládová poleva | Drobenka |