Nutriční hodnoty (Cuketový fofr perník s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 569 kJ / 2 048 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,50 g |
| Tuky | 64,01 g |
| – nasycené | 36,77 g |
| – nenasycené | 23,63 g |
| –– mononenasycené | 20,18 g |
| –– polynenasycené | 3,45 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 412 mg |
| Sodík | 111 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 319,68 g |
| – cukry | 130,98 g |
| ––– laktóza | 0,48 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g cukety (mladé, neloupané) | Cuketa čerstvá | 250 g |
| 120 g 120 g cukru krupice (dle sladkosti použitého ovoce) | Cukr bílý | 120 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 60 g 60 g rozpuštěného másla nebo máslové Hery | Máslo kravské | 60 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 1 kypřicí prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
| máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá | |
| sezónní ovoce (meruňky, švestky, višně, jablka, hrušky) | Jahody čerstvé | |