Nutriční hodnoty (Zelí zapečené s jáhlami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 418 kJ / 3 207 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,00 g |
| Tuky | 95,00 g |
| – nasycené | 54,50 g |
| – nenasycené | 38,60 g |
| –– mononenasycené | 28,10 g |
| –– polynenasycené | 10,50 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 45,00 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 102 mg |
| Sůl | 0,04 g |
| Sacharidy | 512,80 g |
| – cukry | 218,80 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
| 400 g 400 g jáhel | Jáhly | 400 g |
| 200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
| ½ l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g másla na polití | Máslo kravské | 100 g |