Nutriční hodnoty (Tomatová rýže s treskou a slanorožcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 247 kJ / 776 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,60 g |
| Tuky | 3,30 g |
| – nasycené | 0,60 g |
| – nenasycené | 1,46 g |
| –– mononenasycené | 0,57 g |
| –– polynenasycené | 0,89 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 207 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 118,50 g |
| – cukry | 1,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g filetů z tresky | Treska filet | 300 g |
| 150 g 150 g rýže basmati | Rýže basmati loupaná | 150 g |
| 80 g 80 g slanorožce (salicorne, mořský chřest) | ||
| rajčatová passata | Pyré z červených rajčat | |
| hrst hrst cherry rajčat | Rajčata cherry | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej | Olej olivový |