Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrníčková bublanina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 647 kJ /
3 740 kcal
Bílkoviny59,02 g
– z toho živočišné bílkoviny21,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,50 g
Tuky143,84 g
– nasycené14,48 g
– nenasycené119,48 g
–– mononenasycené84,33 g
–– polynenasycené35,15 g
––– omega 310,32 g
Vláknina11,25 g
Cholesterol 404 mg
Sodík 377 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy546,65 g
– cukry269,75 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1-2 1-2 vejce Vejce slepičí 105 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 375 g
1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
ovoce (jahody, meruňky, rybíz...) Jahody čerstvé
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.