Nutriční hodnoty (Hrníčková bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 647 kJ / 3 740 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,52 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,50 g |
| Tuky | 143,84 g |
| – nasycené | 14,48 g |
| – nenasycené | 119,48 g |
| –– mononenasycené | 84,33 g |
| –– polynenasycené | 35,15 g |
| ––– omega 3 | 10,32 g |
| Vláknina | 11,25 g |
| Cholesterol | 404 mg |
| Sodík | 377 mg |
| Sůl | 1,53 g |
| Sacharidy | 546,65 g |
| – cukry | 269,75 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
| 1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| ovoce (jahody, meruňky, rybíz...) | Jahody čerstvé | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |