Nutriční hodnoty (Domácí broskvový džem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 753 kJ / 2 809 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,24 g |
| Tuky | 2,80 g |
| – nasycené | 0,44 g |
| – nenasycené | 1,98 g |
| –– mononenasycené | 0,94 g |
| –– polynenasycené | 1,04 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 11,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 53 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 619,45 g |
| – cukry | 587,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg broskví | Dužina broskve čerstvá | 1000 g |
| 500 g 500 g krupicového cukru | Cukr bílý | 500 g |
| 6 lžic 6 lžic rumu | Rum | 102 ml |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 1 lžíce 1 lžíce šťávy z citronu | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 1 1 želírfix 2:1 | Želatina cukrářská |