Nutriční hodnoty (Letní bramborový salát s cuketou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 025 kJ / 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,82 g |
Tuky | 3,21 g |
– nasycené | 0,35 g |
– nenasycené | 2,44 g |
–– mononenasycené | 1,62 g |
–– polynenasycené | 0,82 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 17,59 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 40,11 g |
– cukry | 16,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2-3 2-3 brambory vařené ve slupce | Brambor zimní | 125 g |
1 1 mladá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1-2 1-2 nakládané okurky (podle velikosti) | Okurka polní zavařená | |
½ silnostěnné žluté (červené) papriky | Paprika bílá čerstvá | |
asi 6-8 asi 6-8 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 210 g |
1-2 lžičky 1-2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 7.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
ocet | Ocet lihový | |
olej dle vlasního výběru | Olej řepkový | |
slabá lžička lžička moučkového cukru | Cukr bílý | |
pokrájené pekingské zelí | Zelí pekingské čerstvé | |
bylinky podle chuti | Petržel nať čerstvá | |
pokrájené olivy | Olivy čerstvé zralé | |
kapary | Kapary | |
sušená rajčata v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
opečená slanina apod. | Špek |