Nutriční hodnoty (Letní bramborový salát s cuketou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 025 kJ / 245 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,82 g |
| Tuky | 3,21 g |
| – nasycené | 0,35 g |
| – nenasycené | 2,44 g |
| –– mononenasycené | 1,62 g |
| –– polynenasycené | 0,82 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 17,59 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 125 mg |
| Sůl | 0,23 g |
| Sacharidy | 40,11 g |
| – cukry | 16,06 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2-3 2-3 brambory vařené ve slupce | Brambor zimní | 125 g |
| 1 1 mladá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1-2 1-2 nakládané okurky (podle velikosti) | Okurka polní zavařená | |
| ½ silnostěnné žluté (červené) papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| asi 6-8 asi 6-8 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 210 g |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 7.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| olej dle vlasního výběru | Olej řepkový | |
| slabá lžička lžička moučkového cukru | Cukr bílý | |
| pokrájené pekingské zelí | Zelí pekingské čerstvé | |
| bylinky podle chuti | Petržel nať čerstvá | |
| pokrájené olivy | Olivy čerstvé zralé | |
| kapary | Kapary | |
| sušená rajčata v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| opečená slanina apod. | Špek |