Nutriční hodnoty (Aspik v paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 602 kJ / 383 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
| Tuky | 9,50 g |
| – nasycené | 3,10 g |
| – nenasycené | 6,25 g |
| –– mononenasycené | 3,33 g |
| –– polynenasycené | 2,93 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,75 g |
| Cholesterol | 164 mg |
| Sodík | 1,94 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 17,50 g |
| – cukry | 6,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200-250 g 200-250 g šunky | Šunka vepřová vařená | 225 g |
| 2-3 2-3 okurky (nakládané) | Okurka salátová čerstvá | |
| nakládaná kapie (měla jsem velkou vcelku) | Paprika červená sterilovaná | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 125 g |
| lák z okurek | Nálev z okurek | |
| želatina (foto) | Želatina vepřová | |
| rovné papriky | Paprika bílá čerstvá |