Nutriční hodnoty (Vláčné kefírové lívance - kynuté)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 026 kJ / 1 918 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,20 g |
Tuky | 34,95 g |
– nasycené | 10,61 g |
– nenasycené | 15,29 g |
–– mononenasycené | 10,05 g |
–– polynenasycené | 5,24 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 11,16 g |
Cholesterol | 846 mg |
Sodík | 529 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 314,83 g |
– cukry | 135,09 g |
––– laktóza | 21,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kostka 1 kostka čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 42 g |
2 lžičky 2 lžičky cukru krupice | Cukr bílý | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
150 ml 150 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
3 3 celá vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3-4 lžíce 3-4 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 87.5 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
400 g 400 g kefírového mléka | Kefír | 400 ml |
citronový cukr s citronovou kůrou | Citronová kúra čerstvá | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
ovoce nebo přeliv dle libosti a chuti | Jahody čerstvé |