Nutriční hodnoty (Pikantní ovocné čatní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 482 kJ / 2 027 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,21 g |
| Tuky | 2,87 g |
| – nasycené | 0,76 g |
| – nenasycené | 1,37 g |
| –– mononenasycené | 0,32 g |
| –– polynenasycené | 1,05 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 27,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 71 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 482,63 g |
| – cukry | 450,78 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 hrušky 400 g | Hruška čerstvá | 260 g |
| 2-3 2-3 jablka 400 g | Jablko čerstvé | 375 g |
| 1 1 velká broskev 200 g | Dužina broskve čerstvá | |
| 6-8 6-8 modrých blum 200 g | Bluma čerstvá | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| půl lžičky lžičky soli | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
| 3 3 drcené hřebíčky | Hřebíček | |
| čerstvý zázvor | Zázvor čerstvý | |
| 350 g 350 g cukru krupice | Cukr bílý | 350 g |
| 150 ml 150 ml jablečného octu | Ocet jablečný | 150 ml |
| 150 ml 150 ml vinného červeného octu | Ocet lihový | 150 ml |