Nutriční hodnoty (Pikantní ovocné čatní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 482 kJ / 2 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,21 g |
Tuky | 2,87 g |
– nasycené | 0,76 g |
– nenasycené | 1,37 g |
–– mononenasycené | 0,32 g |
–– polynenasycené | 1,05 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 71 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 482,63 g |
– cukry | 450,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 hrušky 400 g | Hruška čerstvá | 260 g |
2-3 2-3 jablka 400 g | Jablko čerstvé | 375 g |
1 1 velká broskev 200 g | Dužina broskve čerstvá | |
6-8 6-8 modrých blum 200 g | Bluma čerstvá | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
půl lžičky lžičky soli | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
3 3 drcené hřebíčky | Hřebíček | |
čerstvý zázvor | Zázvor čerstvý | |
350 g 350 g cukru krupice | Cukr bílý | 350 g |
150 ml 150 ml jablečného octu | Ocet jablečný | 150 ml |
150 ml 150 ml vinného červeného octu | Ocet lihový | 150 ml |