Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní ovocné čatní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 482 kJ /
2 027 kcal
Bílkoviny5,21 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,21 g
Tuky2,87 g
– nasycené0,76 g
– nenasycené1,37 g
–– mononenasycené0,32 g
–– polynenasycené1,05 g
––– omega 30,19 g
Vláknina27,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy482,63 g
– cukry450,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 hrušky 400 g Hruška čerstvá 260 g
2-3 2-3 jablka 400 g Jablko čerstvé 375 g
1 1 velká broskev 200 g Dužina broskve čerstvá
6-8 6-8 modrých blum 200 g Bluma čerstvá
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
1 1 chilli paprička Chilli paprička čerstvá
půl lžičky lžičky soli Sůl mořská
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
3 3 drcené hřebíčky Hřebíček
čerstvý zázvor Zázvor čerstvý
350 g 350 g cukru krupice Cukr bílý 350 g
150 ml 150 ml jablečného octu Ocet jablečný 150 ml
150 ml 150 ml vinného červeného octu Ocet lihový 150 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.