Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dobrý domácí ochucený kečup)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 725 kJ /
1 607 kcal
Bílkoviny25,78 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,78 g
Tuky6,61 g
– nasycené1,39 g
– nenasycené3,53 g
–– mononenasycené1,14 g
–– polynenasycené2,40 g
––– omega 30,07 g
Vláknina61,51 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,18 g
Sůl30,00 g
Sacharidy334,70 g
– cukry299,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg dobře vyzrálých rajčat Rajče červené čerstvé 2000 g
250 g 250 g jablek Jablko čerstvé 250 g
300 g 300 g lilku Lilek čerstvý 300 g
250 g 250 g cibule Cibule čerstvá 250 g
150 g 150 g krystalového cukru Cukr bílý 150 g
30 g 30 g soli Sůl mořská 30 g
5 lžic 5 lžic octa Ocet lihový 75 ml
5 5 hřebíčků Hřebíček
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.