Nutriční hodnoty (Dobrý domácí ochucený kečup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 725 kJ / 1 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,78 g |
Tuky | 6,61 g |
– nasycené | 1,39 g |
– nenasycené | 3,53 g |
–– mononenasycené | 1,14 g |
–– polynenasycené | 2,40 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 61,51 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,18 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 334,70 g |
– cukry | 299,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg dobře vyzrálých rajčat | Rajče červené čerstvé | 2000 g |
250 g 250 g jablek | Jablko čerstvé | 250 g |
300 g 300 g lilku | Lilek čerstvý | 300 g |
250 g 250 g cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
150 g 150 g krystalového cukru | Cukr bílý | 150 g |
30 g 30 g soli | Sůl mořská | 30 g |
5 lžic 5 lžic octa | Ocet lihový | 75 ml |
5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |