Nutriční hodnoty (Karamelizovaná cibulka se švestkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 109 444 kJ / 26 159 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 727,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 727,50 g |
| Tuky | 124,70 g |
| – nasycené | 41,45 g |
| – nenasycené | 41,50 g |
| –– mononenasycené | 20,75 g |
| –– polynenasycené | 20,75 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3 114,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,15 g |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 4 854,38 g |
| – cukry | 3 819,38 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 900 g 900 g švestek | Švestky čerstvé | 900 g |
| 750 g 750 g červené cibule | Cibule červená čerstvá | 750 g |
| 100 g 100 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g |
| 120 ml 120 ml červeného vinného octa (balsamica) | Ocet vinný červený | 120 ml |
| 6 g 6 g nastrouhaného zázvoru (nebo 2 g mletého) | Zázvor sušený | 6 g |
| 2 hrsti 2 hrsti rozinek | Rozinky | 100 g |
| olivový olej | Olej olivový |