Nutriční hodnoty (Tuňáková pomazánka s olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 510 kJ / 600 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,55 g |
| Tuky | 59,23 g |
| – nasycené | 18,62 g |
| – nenasycené | 37,45 g |
| –– mononenasycené | 14,82 g |
| –– polynenasycené | 22,63 g |
| ––– omega 3 | 0,71 g |
| Vláknina | 0,54 g |
| Cholesterol | 75 mg |
| Sodík | 828 mg |
| Sůl | 2,06 g |
| Sacharidy | 5,89 g |
| – cukry | 4,33 g |
| ––– laktóza | 3,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 konzervy 2 konzervy tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 100 g 100 g žervé | Žervé | 100 g |
| 10 10 černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| 3 lžíce 3 lžíce majonézy | Majonéza | 45 g |
| 3 lžičky 3 lžičky rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |